jueves, 10 de mayo de 2012

MI HUERTO EN LA TELE IB3

Buenos dias, os hago saber que el 10 de Mayo de 2.012 a las 21.30h en el Canal Autonomica de Balear en IB3, Enseñare mi huerto Urbano, donde hay sembrados hortalizas y especies de cocina y algunos consejos, no os lo perdais. Todo GRACIAS A UEP! COM ANAM?


Aqui os pongo el enlance para los que no vieron el programa, salgo el minuto 45 y 15 segundos

http://media.ib3alacarta.com/ee7f5544-e6b0-475f-b102-47b6d0784497/fd809625-0e00-4c65-82ba-3086a7fa8eac/5061329.mp4

Espero que os guste, todo gracias a Uep! Com Anam? de la cadena IB3

8 comentarios:

  1. Hola, acab de veure el reportaje per l'IB3. M'agradat molt. Jo tambe tenc un hort al terrat de casa. Desde la primavera pasada, ara l'acabam d'empliar. Com podria penjar les fotografies? una abraçada desde Menorca.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uep! Com Anam? m'alegro que t'hagui agradat no puc fer mes, ademes tot ho faig per hobby ja ho vaig dir. Si vols passarme les fotos i contactarme per via mail aqui tens el meu correu. guillempc@gmail.com asi estirem en contacte. Un Saludo UEP!!!

      Eliminar
  2. Hola,

    Enhorabona pel teu hort. Són molt originals les botelles penjades. Salutacions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uep! Com Anam? te va agradar el programa? gracies per donarme sa enhorabona, Gracies de veritat, si vols mes informació no dubtis de demanar! Saludos UEP!!

      Eliminar
  3. L' acab de voure! Enhorabona. Moltes i bones idees.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uep! Com Anam? te va agradar el programa? gracies per donarme sa enhorabona, gracies de veres, Quina es la idea que mes te va aportar, si voleu res ja saps on som.

      Eliminar
  4. M'ha emocionat moltíssim veure com una terrassa aparentment tan limitada pot convertir-se en un hort expenedor de fruits per l'autoconsum. Més m'ha emocionat encara el fet que demostra que quan les nostres accions vénen acompanyades de grans dosis d'estima, dedicació i ganes, qualsevol propòsit pot fer-se realitat. Enhorabona i gràcies per haver-nos pogut lliurar aquesta gran lliçó. La tendré molt en compte a l'hora d'encarar nous reptes. A més, seguiré aquest blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uep! Com Anam? M'alegro molt que t'haguis emocionat, es una manera de distraure, sabre estimar, amb moltes ganes i el mes important molta paciencia. Gracies per l'enhorabona i de res per la lliçó. Anims!!!. Un saludo.

      Eliminar